Sidor

Dexter

Properly trained, a man can be dog's best friend. ~Corey Ford

fredag 29 juni 2012

Summertime??

Argh! Blir tokig! Var är sommaren? På söndagen är det Juli men sommaren är fortfarande inte här.. Bara moln överallt.. Har varit ytterst få mycket varma dagar hittills.. På ett sätt är det ju en bra sak, eller med tanke på hundarna. De har inte så hett. Vi har spenderat ganska mycket tid på stranden med Dex. Har inte solat eller något men vi brukar vara vid havet och plaska lite. Idag fick Dexter smaka på en delikatess, nämligen på en lammfot. Mums tyckte han, blää tyckte matte. :D Foten var nog kokt eller nånting, inte rå alltså.

Dex var med på midsommarafton och fira lite. Med mig och mina vänner. Vi satt ute och hade det skoj och 75 %  av tiden var Dex ordentlig. Jej! :) Dex har varit ute och gå 4 gånger idag - 2st. tyngre/längre promenader och 2 lättare/kortare promenader. Så nu ser han riktigt nöjd ut så det är dags att säga gonatt!! :)

- C. & Dexter

Bilder från beachen:



Video:

fredag 15 juni 2012

Nämen!!

Argh!! Blir så arg på mig själv när jag inte skärpt mig med skrivandet som jag beslöt mig!! Anyway.. Sommaren är (nästan) här och Dex och jag har njutit av det varma vädret på hundstranden idag. Dex har visat sig vara ett riktigt litet vattenmonster. Han går gärna själv djupare och t.om. så djupt att han måste simma. Han tycker om när jag strittar vatten omkring och jagar de flygande vattendropparna.

Nu har jag har beställt ett halsband från Hardcore Harness, Sverige. Är riktigt nöjd med det och halsbandet känns mycket starkt, kommer nog att hålla läääänge. Vi har också blivit färdiga från juniorkursen som varade i 5 veckor. Dex har gått enormt mycket framåt, matte borde bara se till att fortsätta träna flitigt hemma. :O Ska nog fortsätta med nästa kurs i något skede. :) Har också planerat att pröva på lite powerdog i sommar bara det passar in i mitt schema. Ska bli roligt att se vad Dex säger om det! Men nu är det dags att säga gonatt!

-C&D.


Lite bilder på Dex halsband och från nationalparken i Noux.