Sidor

Dexter

Properly trained, a man can be dog's best friend. ~Corey Ford

tisdag 24 januari 2012

GAAAH!


Argh! Varför får jag inte nerladdat flera videon på ett inlägg?? Blir galen på datorer!! Nåjaa... de får väl bli så att de får bli en trickvideo per dag då :) Här är den första, vår bravur! Denhär videon är tagen igår och Dexter har här under en dag lärt sig dethär tricket ännu bättre, ligger slöare/slappare nu än på videon, han skall ju trots allt leka död ;) Själva tricket började vi jobba på redan för cirkagurka 1 1/2 månad sedan. Dexter lärde sig ganska snabbt betydelsen med PAM men ibland tog de än längre stund innan han la ner sig på sidan och man fick hjälpa till lite med godis, men nu som jag redan sa är han ett proffs på det ;) Dehär var också ett trick vi fick som hemläxa från hundskolan att börja öva på, vi har dock en fördel eftersom Dexter redan lärt sig tricket innan. :D



http://staff-shop.spreadshirt.net/once-a-fighter-now-a-lover-limited-A18679040/customize/color/1 är en bra sida för staffy älskare, därifrån kan man beställa snygga kläder med staffy text och bilder på. Där finns även kläder för amstaff och pitbull älskare. Till oss som stolt vill representera dessa härliga hundar!



http://staffordleather.co.uk/ är en sida med snygga staffy halsband, selar och koppel med staffymärket (staffyknuten), alla staffar måste ju åtminstone ha en sånhär hemma så kommer nog att köpas åt Dexter i något skede ;)



http://xtremek9supplies.com/dogcollars/leatherdogcollars.html är en sida med snygga nithalsband för tuffa hundar. Ett nithalsband är också något jag kan tänka mig att köpa åt Dexter, men inte en med mega långa nitar :D




http://www.pitbull-store.com/index.php?main_page=index&zenid=qbp1r7g97m8o0mn6hi81fqeln0 har en massa halsband och selar.. men gillade denhär mest. Ett snyggt halsband av mässing.




Älskar att surffa och kolla på snygga hundgrejjor :D Kommer att va sååå snyggt på Dex. ;)


Inga kommentarer: