Sidor

Dexter

Properly trained, a man can be dog's best friend. ~Corey Ford

söndag 29 april 2012

Molosser's

Tänkte först lite berätta hur det gick i hundskolan på onsdagen. Vi måste alltså byta kurs igen eftersom jag var ensam förra gången. Nu har vi alltså träningar på onsdagen och vi är inte ensamma längre :) Vi övade på "plats", "vänta", "sidan" (fot) och att "följa". Dexter var jätte duktig och han har faktiskt kommit ganska långt i tränandet redan eftersom endel av hundarna på kursen inte kunde hälften så mycket som Dexter (dock skall man alldrig jämföra sig med andra eftersom alla hundar är så olika). Vi har alltså varit ganska aktiva och flitiga med tränandet. ;)

Plutten


Har surffat lite på nätet igen och kollat in lite hundsidor (surprise). Har skådat in några härliga raser, visserligen har jag nog sätt dem tidigare men har inte på det viset varit så jätte intresserad av molosserhundar (t.ex. mastiffar av olika typer) innan men nu har jag även fallit för dem. Får se vad Dex får som syster sen nångång, allt är öppet. ;)

Tre favoriter:


Alano Espanol:






Cane Corso:







 Presa Canario:





(Alla hundar på bilden har cropped ears, de har alltså egentligen ganska stora hängöron, men eftersom det är jätte vanligt att man gör såhär till deras öron i deras hemland är det lättare att hitta bilder på hundar med cropped ears än naturliga).


Inga kommentarer: