Sidor

Dexter

Properly trained, a man can be dog's best friend. ~Corey Ford

tisdag 17 april 2012

Hänt!

Några veckor har flugit förbi sedan mitt/vårt förra inlägg och mycket har hunnit hända under den tiden. Dexter har varit på "photoshoot" i Nordsjö, han har simmat i en hundsimhall, jag har anmält oss på juniorkurs till Koirakoulu Kompassi.

Photoshooten gick riktigt bra. Han var som han alltid är, ganska vild och vimsig. Vi lyckades ändå få han att sitta och ligga stilla så att fotografen fick några riktigt bra bilder på Dex. :)

Dexter på photoshoot.



Förra veckans torsdag 12.4 var vi och prövade på simning för första gången. Vi var till Helsingin koirauimala www.koirauimala.fi (hemsidorna fungerar lite dåligt ibland) Dexter fick ha på sig än flytväst, som han var en aning fundersam över. :) Han hade med sig en "simlärare" i vattnet. Hon var där för att hjälpa och stöda han vid behov. Hon såg också efter att inte Dexter hoppade allt för ivrigt i vattnet. I början var Dex lite nervös och hade nog en så rolig min på när han simmade runt i bassängen. :D Efterhand slappnade han av och blev ivrig. Tillslut simmade han efter en flytande leksak. Han var så duktig och ägaren till hundsimhallen sa att han var en mycket modig staffe. Vi ska nog ta om det igen! :)


Dexter simmar.

Inga kommentarer: