Sidor

Dexter

Properly trained, a man can be dog's best friend. ~Corey Ford

torsdag 5 januari 2012

Doggy Fashionshow

Tänkte lägga in några bilder på Dexters outfits. Staffarna är ju kända för att hata regn och blött väder och de har så tunn päls att de behöver något som skyddar dem under de kallaste årstiderna. :) Dessutom har ju hundar också muskler som kan ta stryck om de får kallt, helt som hos människorna! Klär alltså upp han för praktiska själ inte för att de e "puppsit" :)


Först har vi Dexters rutiga ylletröja från Hau Hau. Den är bra när de är lite kallt men torrt och stilla. Mycket stilig ;)


Dexter verkar inte alls lika förtjust :D


Denhär rocken köpte jag igår. Den är från Hööks. Tycker den är snygg och den blåa färgen är fin :) Dessutom har den en krage som man kan dra opp till öronen då det är riktigt ruskigt ute. Varm och behändig rock för alla väder!



Sen har vi några äldre bilder. Dexters armyrock från Hau Hau. Den har en huva som kan tas bort. På bilden är han utan huvan. Rocken börjar bli för liten så köpte den blåa Hööks-rocken åt han :)


Puppy Dexter i början på hösten. Regnrock från Best Friend med fleece innanför, varm och skön. Ända minuset var att den saknade skydd under magen. Rocken blev snabbt liten :) Dexter har en liknande rock nu av större modell, men den har ingen fleece innanför, kragen är högre (kan nästan dras ovanför öronen) och den har magskydd. Bra för varmare regndagar.

Inga kommentarer: