Sidor

Dexter

Properly trained, a man can be dog's best friend. ~Corey Ford

torsdag 5 januari 2012

Testing testing!

Första bloggtexten, o-ou. Tänkte att de skulle vara roligt om man kunde följa med Dexter och hans utveckling så beslöt mig för att skaffa en blogg för det. Tror inte vi (jag och Dexter) kommer att vara några "superbloggare" men vi ska försöka uppdatera både texter och bilder så gott vi kan! ;) Enjoy!



Först tänkte jag sätta in några bilder från veckoslutet. Det var minusgrader ute, sådä friskt och torrt väder, alltså helt "perfekt" väder för en liten staff (dom hatar regn/slask/vått) att leka! :)


Tycker kedjehalsbanden, speciellt på dessa sorts hundar (staff, pitbull, amstaff, bullis) är super snyggt! Använder de dock bara som "hemma" halsband, inte alltså för promenader etc. eftersom han ännu är så liten och jag vill inte göra nacken någon skada. När han växt kan man också använda sig av dem "utanför ytterdörren". Han går så fint i koppel så halsbandet skulle nästan hänga löst helatiden ;) Skulle vilja ha en kedja i mässing också!


 Lite träning/lek bilder. Måste vara försiktig att han inte hoppar för mycket eftersom han är i växande ålder och kan "slita" på benena, men han älskar att hoppa å härja så lite hoppas skadar väl ingen ;)



Trots att staffarna ser klumpiga ut är de otroligt snabba. Dexter ser så rolig ut när han spurtar, hans ben viftar så roligt åt sidan <3


My superbad. Mega starkt trots att han e ganska liten och spinkig ännu (för att vara staff alltså). Käppen biter han av lätt!


Inga kommentarer: