Sidor

Dexter

Properly trained, a man can be dog's best friend. ~Corey Ford

söndag 29 januari 2012

Weekend Fun Part 2.

Här är fortsättningen jag lovade ;) Vi har nog gjort annat under veckoslutet än bara tränat. Att ta det lugnt är också viktigt, det är då valpen bearbetar det den upplevt eller lärt sig under dagens lopp. Så Dexter kan också chilla som en cool snubbe. :D
Det är också viktigt att hunden får hjärnaktiviteter varje dag, så förutom daglig träning brukar ja också ge hemgjorda leksaker  t.ex. toma mjölburkar som jag fyller med tidningspapper och bitar av hundgodis. Dexter älskar att riva sönder burkana och söka efter godiset. Detta gör jätte bra för hunden eftersom de då hamnar fundera hur de kommer åt godiset och sedan jobba för att få det. En annan leksak som också är bra är en Kong http://www.kongcompany.com/, de brukar finnas i alla djurbutiker och av olika sorter och storlekar. De är bra att gömma godis i.

 Dexter väntar ivrigt på lite hjärnjumppa.

Efteråt brukar de se ut såhär :D

 Dex jobbar.

 Igårkväll lagade jag vofflor med vaniljiglass lördagen till ära. Dexter fick också en egen minivoffla med llite glass på. Han va hur nöjd som helst med denna lilla överraskning ;) Who wouldn't be? :)

 Mums! Dexters och mattes portion.

"Kom igen! Kan jag inte få lov att ta det redan!!!" -Dexter.

Inga kommentarer: