Sidor

Dexter

Properly trained, a man can be dog's best friend. ~Corey Ford

lördag 14 juli 2012

Nattlig träning och halsband.

Kom just hem från vårt lilla nattliga "träningspass" med Dex. D.v.s. vi var till en sportplan som ligger här nära och leka lite. Dexter fick springa och hoppa efter en korgboll och så hade vi lite dragkamp, vilket Dex älskar :) Han fick tömma all sin överlopps energi inför natten.
Dexter närmar sig snart ett år (vaaa???!!) så tyckte det började vara på tiden att han skulle börja äta vuxenmat ;) Var till djuraffären och de rekommenderade Golden Eagle varmt. Beslöt mig nämligen för att byta fodermärke eftersom ANF som Dexter tidigare ätit gav honom lite magproblem (mycket avföring och endel gasbesvär). Hoppas dethär passar honom bättre!

Har kollat lite på halsband igen, haha och hitat några jag verkligen gillar. Gillar bäst bruna halsband med mässing detaljer/spänne, de är bara en så snygg kombination! Sen har jag kollat in lite på färgglada läderhalsband (färg är ju in nu). Hittade en inspirerande bild på nätet på en leverfärgad staffe (en färg jag verkligen gillar fastän den inte är tillåten enligt rasstandarden) med ett ljusblått läderhalsband. Kontrasten mellan hunden och halsbandet är mycket fräsch tycker jag! Bild nedanför :)

http://www.whitedart.com/img/original/328/1.jpg 

Lite bilder på halsband jag dräglar över nu! ;)

Några halsband från D&H:

  http://www.dogsandhorses.co.uk/medium_ribbed_collar_blue.jpg


http://www.dogsandhorses.co.uk/ribbed_collar_latte_large.jpg 

 
http://www.dogsandhorses.co.uk/2911.jpg


http://www.dogsandhorses.co.uk/2903.jpg 

Ett blått halsband med mässing detaljer:
 

Liknande men i svart:
 

Ett ljusblått staffehalsband (ett måste ju varje staffe äga):
 

 

och ett brunt
 

Inga kommentarer: